Безплатна доставка при поръчка над 40лв
Безплатна доставка при поръчка над 40лв
Безплатна доставка при поръчка над 40лв

За нас

Аз, моя милост и GOCASE

Уникални калъфи за телефони

Ние силно вярваме, че всеки има своя собствена индивидуалност и стил, затова искахме да създадем кейсове за телефони, които да отговорят и на най-високите изисквания – различни и впечатляващи, отличаващи и изненадващи! Нашият стил е експресивен и предизвикателен, но и стилен и елегантен.

GOCASE моделите  са на много по-високо ниво от обикновените печатани кейсове за телефони – стремим се към разнообразие в изработката, като влагаме различни специални ефекти, като релефи, лъскави частици, апликации, отблясъци и тн. Основен материал е силиконът, който осигурява и високото ниво на защита на кейсовете и е изключително дълготраен. Към силиконовата основа добавяме и експериментираме с различен тип материали – дръжки от еко кожа, колани за врата от текстил и тн. Този микс от допълнителни аксесоари за телефон допринася не само за комфорта на нашите луксозни калъфи за телефони, но и за техния уникален дизайн.

Модните тенденции също са силно застъпени в нашата концепция и са неизменна част от ДНК-то на марката. Модата е основна съставка и главна движеща сила при избора на подходящ дизайн. Френският шик (застъпен в колекцията мраморни кейсове – уникални калъфи за iPhone 8 plus, 7 plus, XS Max, както и за калъфи за iPhone 8 и iPhone 7), бохемското излъчване, модерните цветови комбинации – това са само част от акцентите на нашите колекции калъфи – например калъф за телефони Marble Art, подходящ за кейсове за iphone 8, 7, 8 Plus и 7 Plus. Нашият моден блог е част от концепцията и естествено продължение на модната насоченост на нашия бранд.

За да можем да предложим различни и отличаващи се модели, влагаме в колекциите иновативни, оригинални и креативни идеи. Създадохме колекции с неонови частици, поставени в течност, които светят в тъмното и се движат от единия край на кейса до другия – например калъф за телефони Glowing Perfume. Предлагаме и впечатляващи модели с движещи се апликации – например калъф за телефон MakeUP.

Цените на нашите кейсове за телефони са съпоставими с тези в повечето магазини и са дори по-арактивни от тях! Впечатляващият дизайн не се отразява на цената, защото сме намерили вярната формула, с която да предложим уникални кейсове за телефон на ниски цени.

Стараем се да покрием всички разновидности телефони, но ако не виждате вашия модел, можете да ни пишете, за да го добавим в следващата колекция. Освен кейсове, предлагаме и други аксесоари за телефони, като например калъфи за слушалки. Препоръчваме Little One – забавен кейс за слушалки с ключодържател пухена играчка и допълнителни елементи. За да завършим цялостния ви аутфит, създадохме и атрактивни колекции мини чанти и уникални силиконови пръстени.

Ние знаем, че за нашите клиенти е важен не само продукта, но и цялостното преживяване. Затова инвестирахме и развихме специална многослойна опаковка, която да предпазва кейса при доставката, но и да създаде усещането за лукс и качествено потребителско преживяване.

GOCASE е бранд, който обича да впечатлява, да бъде център на вниманието и да присъства в разговорите. Бранд, който поема рискове по отношение на криейтива и е готов да разгърне потенциала си в налагането на експресивна и предизвикателна модна линия. 😉

Последвай ни в Instagram

Открий вдъхновение и стани част от нашето семейство, като ни последваш @gocase.bg

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.